Waitscreenloader
mijn.gate1 - Profiteer van extra voordeel Toon
plan je reis
Better deals

Bestemming

van
naar
terugvlucht van
naar

Reisdata

Vertrekdatum
Retourdatum
 

Personen

Volw. (12+) Kind. (2-11jr) Baby's (<2 jr)
uitgebreide zoekopties
zoek en boek

klantenservice

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen. Formuleer uw vraag in het zoekveld of klik op een van de categorie├źn. Indien u uw antwoord niet terugvindt kunt u ons berichten. Kijk onder het categorie 'Contact' voor de mogelijkheden.

kies een categorie

Algemeen
Hoe kom ik in contact met Gate1.nl

Voor vragen verwijzen wij u eerst naar de veelgestelde vragen (FAQ) op onze website. Mocht het antwoord op uw vraag hier niet tussenstaan dan kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Het telefoonnummer van ons contactcenter vindt u terug in uw emailbevestiging, indien u heeft gekozen voor het extra product 'telefonische support', tijdens het maken van de reservering.

Indien u reeds geboekt heeft en er zich een probleem voor met uw ticket voordoet, dan kunt u ons buiten kantoortijden,
alleen in geval van nood, 24 uur per dag bereiken via het telefoonnummer 020-8203686 . Let erop, dit telefoonnummer kunt u alleen gebruiken indien u reeds over een reserveringsnummer beschikt en wij uw niet meer binnen de normale openingstijden kunnen helpen. U reist dus op zeer korte termijn en er doet zich een probleem met uw ticket voor. Voor andere gevallen zoals het wijzigen of annuleren van uw vlucht kunt u tijdens onze normale openingstijden bij ons terecht of u neemt rechtstreeks contact op met de luchtvaartmaatschappij waarmee u vliegt. Buiten onze kantoortijden is het helaas niet mogelijk u te helpen indien u nog niets gereserveerd heeft.Algemene gegevens


Let op, Gate1.nl heeft geen bezoekadres. Onderstaand adres is enkel ons kantooradres. Het is derhalve niet mogelijk langs te komen en/of contant te betalen.

 

 

Tix BV
Ceresstraat 15 A2
4811 CA Breda

Nederland  

KvK: 55721095
BTW: NL851833500B01

Heb je nog een vraag? Email ons!

 

   

 

   

Klachten

vul hier uw zoekterm of vraag in

zoek en boek
 
uw e-mail
uw naam
uw vraag
versturen
annuleer
Klik om actuele tarieven op te halen

v.a. ${p}

van ${depN}
naar ${desN}
Vertrek ${depD}, retour ${retD}

v.a. ${p}

van ${depN}
naar ${desN}
Vertrek ${depD}
${content}

een moment geduld aub...

We verwerken uw aanvraag...
${row1}
${row2}