Waitscreenloader
mijn.gate1 - Profiteer van extra voordeel Toon
plan je reis
Better deals

Bestemming

van
naar
terugvlucht van
naar

Reisdata

Vertrekdatum
Retourdatum
 

Personen

Volw. (12+) Kind. (2-11jr) Baby's (<2 jr)
uitgebreide zoekopties
zoek en boek

klantenservice

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen. Formuleer uw vraag in het zoekveld of klik op een van de categorie├źn. Indien u uw antwoord niet terugvindt kunt u ons berichten. Kijk onder het categorie 'Contact' voor de mogelijkheden.

kies een categorie

Wijzigen of annuleren
Online inchecken

Het is bij de meeste luchtvaartmaatschappijen mogelijk een ruime tijd voor vertrek online in te checken voor uw vlucht(en). Dit gelt echter niet voor elke luchtvaartmaatschappij en wij adviseren daarom altijd de website van de uitvoerende luchtvaartmaatschappij van uw vlucht te raadplegen. Indien u voor vertrek online incheckt, hoeft u minder lang voor vetrek aanwezig te zijn. Echter dient u er rekening mee te houden dat bagage nog wel ingecheckt moet worden op de luchthaven en dit enige tijd in beslag kan nemen.

Indien u meer dan één reserveringsnummer heeft ontvangen in de bevestiging, dient u beide nummers afzonderlijk te gebruiken om (online) in te checken. Het eerste nummer is voor de eerste vlucht (heenreis), het tweede nummer is voor de tweede vlucht (terugreis). Heeft u maar één reserveringsnummer ontvangen, kunt u dit nummer gebruiken om (online) in te checken voor zowel de heen- als de terugreis. Inchecken voor de heenreis betekent niet dat u automatisch bent ingecheckt voor de terugreis. Indien u over een instapkaart voor uw vlucht beschikt, bent u ingecheckt.

Opgelet: Bij verschillende lowcost-maatschappijen is het verplicht om thuis online in te checken voor uw vluchten. Indien dit niet gebeurt, worden er kosten in rekening gebracht die kunnen variëren van €20,- tot €80,- per enkele reis. Voorbeelden van luchtvaartmaatschappijen die het verplicht stellen om thuis in te checken zijn onder andere: Ryanair, BMI Baby, Thomas Cook, Air Baltic, Wizz Air en Air Berlin. U vindt een link naar de internet check-in van de maatschappij waar u mee vliegt op uw boekingsbevestiging. Voor eventuele vragen over Internet Check-In verwijzen wij u naar de desbetreffende luchtvaartmaatschappij.

Indien er tijdens het online inchecken wordt gevraagd om een e-mailadres, willen wij u graag verwijzen naar de informatie op uw boekingsbevesting. Het juist e-mailadres staat hierop vermeld.
 

Paspoort & Visa
Inchecken
Tickets
Gezondheid
Veiligheid
Informatie

vul hier uw zoekterm of vraag in

zoek en boek
 
uw e-mail
uw naam
uw vraag
versturen
annuleer
Klik om actuele tarieven op te halen

v.a. ${p}

van ${depN}
naar ${desN}
Vertrek ${depD}, retour ${retD}

v.a. ${p}

van ${depN}
naar ${desN}
Vertrek ${depD}
${content}

een moment geduld aub...

We verwerken uw aanvraag...
${row1}
${row2}