Waitscreenloader
mijn.gate1 - Profiteer van extra voordeel Toon
plan je reis
Better deals

Bestemming

van
naar
terugvlucht van
naar

Reisdata

Vertrekdatum
Retourdatum
 

Personen

Volw. (12+) Kind. (2-11jr) Baby's (<2 jr)
uitgebreide zoekopties
zoek en boek

klantenservice

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen. Formuleer uw vraag in het zoekveld of klik op een van de categorie├źn. Indien u uw antwoord niet terugvindt kunt u ons berichten. Kijk onder het categorie 'Contact' voor de mogelijkheden.

kies een categorie

Lijndienstvluchten
Lowcost vluchten
Autohuur

Naast vliegtickets, is ook autohuur een onderdeel van het ruime aanbod op de website Gate1.nl. Het aanbod van autohuur wordt mogelijk gemaakt door de samenwerking met autoverhuurmaatschappij CarTrawler.com

Indien u een auto wilt huren via Gate1.nl, kunt u deze vinden door op het tabblad ‘Autohuur’ op de hoofdpagina te klikken. Vervolgens wordt u doorverwezen naar de speciale pagina waar u de gewenste zoekopdracht op kunt geven. Hierbij kunt u kiezen voor de gewenste bestemming, data en tijd. Tevens kun u met behulp van de uitgebreide zoekopties een voorkeur opgeven met betrekking tot de verhuurder, de klasse van de huurauto en extra opties opgeven als: autotype, aantal stoelen, airconditioning enzovoorts.

 Vervolgens wordt er een overzicht getoond van verschillende huurauto’s die voldoen aan uw zoekopdracht. Na het kiezen van de gewenste  huurauto wordt er een uitgebreid overzicht getoond van het gekozen product, waarbij er eventueel extra producten van de verhuurmaatschappij bijgeboekt kunnen worden als verzekeringen, een kinderstoeltje, navigatie enzovoorts. Vervolgens kunnen de persoonsgegevens worden ingevuld, de betaalwijze worden gekozen en kan er een definitieve boeking worden gemaakt. Wij maken u erop attent dat een auto alleen opgehaald kan worden indien u in het bezit bent van een creditcard. Deze kaart moet op naam staan van de bestuurder van de huurauto.

Na het maken van een autohuurboeking, ontvangt u een bevestiging van de aanvraag van de huurauto in uw e-mail. Tevens ontvangt u na twee werkdagen de autohuurvouchers, waarmee de huurauto op te halen is op de luchthaven.

Mocht u de  autohuurboeking willen wijzigen of annuleren, kunt u contact opnemen met de autoverhuurmaatschapij CarTrawler via telefoonnummer: 0044-2033933862 . Tevens kunt u vragen stellen via ons contactformulier .

Hotelboekingen
Parkeren
Online boeken
Tarieven
Betaling
Tickets
Gezondheid
Veiligheid
Levering

vul hier uw zoekterm of vraag in

zoek en boek
 
uw e-mail
uw naam
uw vraag
versturen
annuleer
Klik om actuele tarieven op te halen

v.a. ${p}

van ${depN}
naar ${desN}
Vertrek ${depD}, retour ${retD}

v.a. ${p}

van ${depN}
naar ${desN}
Vertrek ${depD}
${content}

een moment geduld aub...

We verwerken uw aanvraag...
${row1}
${row2}