Waitscreenloader
Plan je reis
Better deals

Bestemming

van
naar
terugvlucht van
naar

Reisdata

Vertrekdatum
Retourdatum
 

Personen

Volw. (12+) Kind. (2-11jr) Baby's (<2 jr)
uitgebreide zoekopties
zoek en boek

Filter uw resultaat

Zet alles terug naar beginwaarden

Luchthavens

toon luchthavens verberg luchthavens
Heenvlucht
Toon ook vluchten vanaf alternatieve vertrekluchthavens
toon luchthavens verberg luchthavens
Toon ook vluchten naar alternatieve aankomstluchthavens
toon luchthavens verberg luchthavens
Terugvlucht
Toon ook vluchten vanaf alternatieve vertrekluchthavens
toon luchthavens verberg luchthavens
Toon ook vluchten naar alternatieve aankomstluchthavens
toon luchthavens verberg luchthavens

Treinverbindingen

Aantal stops

Totale prijs

Heenvlucht

Vertrektijd
Aankomsttijd
Reisduur

Terugvlucht

Vertrektijd
Aankomsttijd
Reisduur

Stoelafstand (in cm)

Milieuvriendelijkheid

Kwaliteit

Maatschappijen

vergelijk airlines

Overstap plaatsen

Vluchtsoort

Allianties

Klasse

Zet alles terug naar beginwaarden

klantenservice

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen. Formuleer uw vraag in het zoekveld of klik op een van de categorieën. Indien u uw antwoord niet terugvindt kunt u ons berichten. Kijk onder het categorie 'Contact' voor de mogelijkheden.

kies een categorie

Tickets
Levering
Verzekering
Informatie
Kan ik u een e-mail sturen met tariefsaanvragen?
Algemene Voorwaarden
Wat zijn mijn rechten als passagier?
Het privacybeleid van Gate1.nl

Het privacybeleid van Gate1.nl 

Bij Gate1.nl beseffen we dat het winnen en behouden van uw vertrouwen een van de belangrijkste dingen is die wij als bedrijf doen. Het beschermen van uw privacy is een verantwoordelijkheid die wij zeer serieus nemen. Wij hebben dit privacybeleid opgesteld om u te informeren hoe Gate1.nl de persoonlijke gegevens verzamelt, verwerkt  en beschermt die u aan ons verstrekt via onze websites en email. Wij kunnen u verzekeren dat, tenzij u ons toestemming geeft hiervan af te wijken, Gate1.nl uw persoonlijke gegevens alleen verzamelt en gebruikt zoals beschreven in dit privacybeleid.

Wie zijn wij?
Of u nou op zoek bent naar een vliegticket, hotel of autohuur, Gate1.nl zorgt ervoor dat u snel en eenvoudig datgene boekt wat bij u past! Natuurlijk is de prijs die u betaalt voor een vliegticket, huurauto of hotel erg belangrijk, maar alleen de allerlaagste prijs is natuurlijk niet het belangrijkste. Want u wilt immers wel iets hebben wat bij u past. Gate1.nl is intermediair, wat betekent dat wij bemiddelen tussen u en de uiteindelijke dienstverleners. Middels deze site adviseren en informeren wij u en worden reserveringen gemaakt. Wij verlenen deze diensten in uw opdracht. Gate1.nl brengt dan een overeenkomst tot stand tussen u en de door u gekozen dienstverlener. Gate1.nl kan bijvoorbeeld reserveringen maken voor losse vliegtickets, autohuur, hotelkamers en verzekeringen voor u afsluiten. Gate1.nl is zelf geen partij bij de uiteindelijke overeenkomst. 

Algemene gegevens Gate1.nl (als zijnde de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking) zijn:

Gate1.nl B.V.
Adres: Ceresstraat 15 A2, 4811 CA Breda
Telefoon: 0900-8801
KvK: 50031600


Welke informatie verzamelen we?
Wanneer u Gate1.nl bezoekt verzamelt onze webserver automatisch uw IP-adres, browsertype, besturingssysteem, toesteltype, MAC-adres. Als u onze producten of diensten wilt kopen, dient u persoonlijke informatie op te geven, daarbij kunt u denken aan uw naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer, en andere informatie die u identificeert, zodat wij uw orders kunnen verwerken en klantenservice kunnen bieden. Als u geen persoonlijke informatie wilt verschaffen wanneer u een van onze producten of diensten koopt, kunnen wij uw aankoop niet bevestigen en uw boeking niet afhandelen. Wanneer u zich bij Gate1.nl registreert, vragen wij u om basisinformatie, zoals uw naam en e-mailadres, en gegevens van de andere eventuele reizigers. Om u informatieberichten te kunnen sturen die voor u relevant zijn (als u ervoor kiest deze te ontvangen), houden wij alle zoekacties en boekingen op onze website bij. Als u bijvoorbeeld regelmatig Parijs en Londen bezoekt, zouden wij u speciale berichten met deals en populaire producten voor die bestemmingen kunnen sturen. Wanneer u zich abonneert op een van onze marketing e-mailberichten, zoals nieuwsbrieven en bestemmingsinformatie, moet u uw naam en uw e-mailadres verstrekken. In sommige gevallen kunnen wij ook om persoonlijke demografische gegevens vragen, zoals het land waar u woonachtig bent, geslacht, leeftijd, reisgewoonten, enzovoort. Wij maken ook gebruik van cookies (zoals hieronder beschreven) om informatie te verzamelen over de prestaties en bruikbaarheid van onze websites.

Cookies, en hoe we deze gebruiken
"Cookies" zijn kleine stukjes informatie die door uw webbrowser op de vaste schijf van uw computer worden bewaard voor het bijhouden van uw surfgeschiedenis. Bij Gate1.nl maken wij beperkt gebruik van cookies om uw voorkeuren op te slaan, sessiegegevens vast te leggen, informatie te verzamelen over hoe u onze websites bezoekt en om onze webpagina's aan uw behoeften aan te passen. In de meeste webbrowsers kunt u cookies uitschakelen, maar hierdoor kunt u onze websites niet ten volle gebruiken.

Meer informatie over de cookies die door Gate1.nl worden gebruikt kunt u vinden in ons Cookie Statement, dat u hier kunt vinden.
https://gate1.nl/customer_support/Vragen_over_voorwaarden/Informatie/Cookiestatement_Gate1.nl

In het kader van het afstemmen van de inhoud van de website en marketing e-mailberichten van Gate1.nl zal de informatie die u verstrekt worden geanalyseerd. Op basis van deze analyse zal geautomatiseerd content worden geselecteerd voor de website en voor het marketing e-mailbericht. Daarnaast wordt de geanalyseerde informatie gebruikt voor het opbouwen van profielen om de content van onze website en marketing e-mailberichten nog beter op uw interesses te kunnen afstemmen, omdat uw naam niet bij deze analyse betrokken wordt, verwachten we dat het analyseren van uw gegevens voor deze doeleinden geen verdere gevolgen voor u zal hebben, anders dan een verbeterde gebruikservaring bij het bezoek aan onze website en het ontvangen van onze marketing e-mailberichten.
 

Hoe wij uw persoonlijke gegevens gebruiken
Wij gebruiken uw persoonlijke gegevens op de volgende wijzen:
• Om u de informatie te verschaffen die u aanvraagt over onze producten.
• Om u marketing e-mailberichten, SMS berichten en informatie te sturen waarop u zich specifiek hebt geabonneerd.
• Om uw boekingen af te handelen.
• Om uw aankopen te bevestigen.
• Om ervoor te zorgen dat u op de juiste wijze gefactureerd wordt.
• Om demografische gegevens over onze klanten te meten en te volgen.
• Om de inhoud van onze website gerichter af te stemmen op uw interesses.
• Om u te kunnen informeren over de mogelijkheid tot het claimen van schadevergoeding bij een externe partij indien u te maken heeft gehad met een vertraagde, geannuleerde, gewijzigde of overboekte vlucht.

Gate1.nl zal uw voorafgaande toestemming vragen voor het verwerken van uw gegevens, tenzij Gate1.nl een gerechtvaardigd belang heeft bij het verwerken van uw gegevens. Indien u uw toestemming heeft gegeven voor de verwerking, heeft u het recht deze te allen tijde in te trekken, door een bericht van die strekking te sturen naar onze privacy medewerker op privacy@gate1.nl. Gate1.nl zal na ontvangst van uw bericht de verwerking die gebaseerd is op uw toestemming staken. Echter, iedere verwerking die plaatsvond voordat u uw toestemming heeft ingetrokken blijft een rechtmatige verwerking op basis van een geldige toestemming ten tijde van de verwerking. Gate1.nl is dus niet verplicht om de eerdere verwerkingen ongedaan te maken.


Sommige persoonlijke gegevens die wij verzamelen, worden gedeeld met onze zakelijke partners (bijv. luchtvaartmaatschappijen), die direct betrokken zijn bij de afhandeling van de aankopen die u bij ons hebt gedaan. Wij geven alleen uw naam en uw lokale contactgegevens, indien wij hierover beschikken, door aan onze dienstverleners (bijv. naam van hotel voor ophalen en afzetten, uw lokale telefoonnummer, enz.). Wij geven geen andere persoonlijke informatie door aan onze dienstverleners. Indien u gebruik maakt van de mogelijkheid om schadevergoeding te claimen als gevolg van bijvoorbeeld een vertraagde of geannuleerde vlucht, dan zullen wij uw persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor het eenvoudig afhandelen van uw claim door de derde partij na uw expliciete instemming aan deze partij verstrekken. Als u persoonlijke gegevens rechtstreeks aan een dienstverlener doorgeeft, raden wij aan dat u het privacybeleid van de dienstverlener doorleest.

Wij delen uw persoonlijke gegevens ook met derde-dienstverleners die in onze opdracht marketing- en datarapporteringsdiensten leveren . Wij hebben momenteel verbintenissen met verscheidene online partners die ons helpen onze internetbusiness en communicaties met onze klanten te beheren en te optimaliseren. Wij gebruiken de diensten van een marketingbedrijf dat ons helpt de effectiviteit van onze advertenties te meten op onze eigen website en de website van derden, en hoe bezoekers onze website gebruiken. Hiertoe maken we gebruik van web beacons en cookies die door ons marketingbedrijf op deze website zijn geïmplementeerd. De informatie die wij verzamelen, leert ons welke pagina's onze bezoekers het meest aanspreekt, welke van onze producten onze klanten het meest interesseren en wat voor soort aanbiedingen onze klanten het liefste zien. Hoewel ons marketingbedrijf de informatie afkomstig van onze website namens ons bijhoudt, bepalen wij hoe die gegevens wel en niet mogen worden gebruikt. 
 

Het kan zijn dat de partner aan wie wij uw gegevens doorgeven, zoals hierboven beschreven, is gevestigd in het buitenland. Gate1.nl staat ervoor in dat voor het land waar de partner gevestigd is een adequaatheidsbesluit door de Europese Commissie is afgegeven, of – indien dat niet het geval is – Gate1.nl passende en/of geschikte waarborgen heeft getroffen, zoals het sluiten van de Standard Contractual Clauses.


Ten slotte verzekeren wij u dat wij uw persoonlijke gegevens niet doorgeven aan derden die niet betrokken zijn bij de afhandeling van de aankopen die u bij ons hebt gedaan, tenzij u ons toestemming hiertoe geeft of Gate1.nl tot vertrekking verplicht is op basis van toepasselijke wet- of regelgeving, danwel op basis van een verzoek of bevel van een bevoegde autoriteit.

E-mailberichten die u van Gate1.nl kunt verwachten.
Als u ervoor kiest om e-mailberichten van ons te ontvangen, zult u informatie ontvangen die naar onze mening nuttig en interessant voor u is. Bijvoorbeeld:
• Wij houden u op de hoogte van acties bij Gate1.nl, nieuws over bestemmingen en producten, programma's, enzovoort en andere speciale promoties die u volgens ons waardevol zult vinden.

• Wij houden u op de hoogte over uw reis en mogelijke belangrijke wijzigingen in uw reis(schema).
• Wij houden u op de hoogte van belangrijke wijzigingen in het functioneren van de website.

Als abonnee op onze marketing e-mailberichten, ontvangt u op regelmatige tijdstippen e-mailupdates van ons over het product- en bestemmingsaanbod in uw omgeving, speciale aanbiedingen, kortingscodes, nieuwe diensten van Gate1.nl en andere noemenswaardige zaken. Afgezien van de e-mails ter bevestiging van uw registratie, e-mails die uw Gate1.nl accountinformatie bevatten en e-mails die direct betrekking hebben op een boeking gemaakt op onze website, zal Gate1.nl u geen e-mails sturen tenzij u ervoor kiest e-mailberichten van ons te ontvangen. Houd er rekening mee dat onder e-mails die betrekking hebben op uw registratie en transacties bij Gate1.nl, ook e-mails verstaan worden met een verzoek een recensie te schrijven over uw boeking en ervaring van onze dienstverlening bij ons, administratieve berichten en enquêtes met betrekking tot uw Gate1.nl account of uw transacties op Gate1.nl. 

Als u niet langer marketing e-mailberichten van Gate1.nl wilt ontvangen, hebt u verscheidene mogelijkheden om u af te melden:

·         U kunt u te allen tijde afmelden door te klikken op de link onderaan in elk marketing e-mailbericht dat wij sturen en de aanwijzingen te volgen.

·         Wanneer u zich registreert als lid van Gate1.nl, kunt u op "mijn.Gate1.nl" uw instellingen bijwerken.

·         U kunt een e-mail sturen aan privacy@ Gate1.nl.
 

Onze beveiligings- en opslagmaatregelen
Gate1.nl draagt er zorg voor dat de integriteit en beveiliging van uw persoonlijke gegevens wordt behouden. Wij maken gebruik van industriestandaard versleutelingsprotocollen bij de overdracht van uw persoonlijke gegevens. Voordat u persoonlijke gegevens via het internet naar ons stuurt, zorgen wij eerst dat er door middel van Secure Socket Layer (SSL) een "beveiligde sessie" tot stand wordt gebracht. Uw persoonlijke gegevens worden in veilige besturingsomgevingen opgeslagen, die niet toegankelijk zijn voor het algemene publiek. Onze fysieke faciliteiten zijn voorzien van veiligheidsmaatregelen ter bescherming van uw persoonlijke gegevens tegen verlies, misbruik of verandering door onze medewerkers of derden. Geen enkele gegevensoverdracht over het internet is echter gegarandeerd 100% veilig, en derhalve kunnen wij u geen absolute verzekering geven dat de informatie die u ons verstrekt altijd veilig is. Gate1.nl vertrouwt erop dat u ons meedeelt als u iets ongewoons opmerkt dat op een schending van uw gegevensbescherming kan duiden. Wij zullen vervolgens onderzoeken of de schending van de gegevensbescherming betrekking had op de gegevensoverdracht van of naar Gate1.nl en u laten weten welke stappen genomen kunnen worden of genomen zijn om het probleem te verhelpen. Nadere actie, zoals het aangifte doen van incidenten bij de politie of bij de geëigende instanties, kan ook vereist worden.

De persoonsgegevens die door Gate1.nl van u worden verzameld en verwerkt, wordt niet langer bewaard dan noodzakelijk is voor het doel waarvoor ze verwerkt worden. Na deze periode worden de persoonsgegevens verwijderd of geanonimiseerd.


Uw rechten ten aanzien van uw persoonsgegevens

Ten aanzien van de persoonsgegevens die Gate1.nl van u verzamelt en/of verwerkt, kunt u de volgende rechten uitoefenen:

·         Recht op inzage: u kunt Gate1.nl vragen of zij gegevens van u verwerkt. Indien dat het geval is kunt u inzage krijgen in uw persoonsgegevens.

·         Recht op rectificatie: indien uw informatie onjuist is, kunt u Gate1.nl verzoeken de informatie te verbeteren. Dit houdt tevens het recht in om onvolledige informatie aan te laten vullen, rekening houdende met het doel van de verwerking.

·         Recht op bezwaar: u heeft het recht bezwaar te maken tegen de verwerking wegens voor met uw specifieke situatie verband houdende redenen en u kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens voor toezenden van persoonlijke aan u gerichte marketing.

Gate1.nl zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen een maand op uw verzoek reageren. Indien toegestaan onder toepasselijk recht, kan Gate1.nl de reactietermijn met twee aanvullende maanden uitstellen indien dat noodzakelijk is wegens de complexiteit en het aantal verzoeken. Gate1.nl zal u informeren over het uitstel en de reden daarvan. Indien Gate1.nl uw verzoek afwijst, zal zij de afwijzing motiveren in de berichtgeving aan u.

Naast de bovengenoemde rechten heeft u het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens over de verwerking van persoonsgegevens door Gate1.nl, of over een afwijzing van uw verzoek door Gate1.nl.
 

Wijzigingen in ons privacybeleid
Door het toevoegen van nieuwe producten zal onze onderneming zich voortdurend blijven ontwikkelen en zodoende zal dit privacybeleid van tijd tot tijd worden herzien en aangepast. Gate1.nl behoudt zich het recht voor haar privacybeleid te wijzigen en de wijzigingen op haar website te publiceren. Wij zullen uw persoonlijke gegevens alleen gebruiken in overeenstemming met het privacybeleid dat gold ten tijde van het verzamelen van uw persoonlijke gegevens.

Contact opnemen
Voor sommige diensten van Gate1.nl kunt u uw registratie en persoonlijke gegevens online bekijken en bijwerken. Om andere persoonlijke gegevens te corrigeren of bij te werken, of als u vragen hebt over het privacybeleid van Gate1.nl, stuurt u een e-mail naar onze privacymedewerker via privacy@ Gate1.nl
 

Privacystatement nieuwsbrief
ETA-aanvraag voor reizen naar en via Canada
Cookie Statement Gate1.nl
Brancheorganisatie

vul hier uw zoekterm of vraag in

zoek en boek
 
uw e-mail
uw naam
uw vraag
versturen
annuleer
Klik om actuele tarieven op te halen

v.a. ${p}

van ${depN}
naar ${desN}
Vertrek ${depD}, retour ${retD}

v.a. ${p}

van ${depN}
naar ${desN}
Vertrek ${depD}
${content}

een moment geduld aub...

We verwerken uw aanvraag...
Het Groenlabel geeft u de mogelijkheid een milieubewustere keuze te maken voor een vlucht. Hoe roder het blad is, hoe meer belastend de vlucht is voor het milieu. Vluchten met het groene blad zijn het minst milieubelastend. Bij de bepaling wordt rekening gehouden met de afstand die u totaal vliegt alsmede met het aantal (milieubelastende) tussenstops. Het betreft een generieke berekening, waarin het type vliegtuig nog niet is meegenomen.
Het Groenlabel geeft u de mogelijkheid een milieubewustere keuze te maken voor een vlucht. Hoe roder het blad is, hoe meer belastend de vlucht is voor het milieu. Vluchten met het groene blad zijn het minst milieubelastend. Bij de bepaling wordt rekening gehouden met de afstand die u totaal vliegt alsmede met het aantal (milieubelastende) tussenstops. Het betreft een generieke berekening, waarin het type vliegtuig nog niet is meegenomen.
Het Groenlabel geeft u de mogelijkheid een milieubewustere keuze te maken voor een vlucht. Hoe roder het blad is, hoe meer belastend de vlucht is voor het milieu. Vluchten met het groene blad zijn het minst milieubelastend. Bij de bepaling wordt rekening gehouden met de afstand die u totaal vliegt alsmede met het aantal (milieubelastende) tussenstops. Het betreft een generieke berekening, waarin het type vliegtuig nog niet is meegenomen.
Het Groenlabel geeft u de mogelijkheid een milieubewustere keuze te maken voor een vlucht. Hoe roder het blad is, hoe meer belastend de vlucht is voor het milieu. Vluchten met het groene blad zijn het minst milieubelastend. Bij de bepaling wordt rekening gehouden met de afstand die u totaal vliegt alsmede met het aantal (milieubelastende) tussenstops. Het betreft een generieke berekening, waarin het type vliegtuig nog niet is meegenomen.
De SeatPitch geeft de afstand in centimeters aan tussen een punt van een stoel en hetzelfde punt van de stoel ervoor of erachter. Luchtvaartmaatschappijen hanteren verschillende stoelafstanden. U kunt in de linkerbalk filteren op de verschillende stoelafstanden. Erg handig als u de beste prijs zoekt voor de vlucht met de grootste stoelafstand. Wij streven ernaar de gegevens omtrent de stoelafstanden zo accuraat mogelijk weer te geven, maar zijn niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheid van de informatie.
Op basis van onafhankelijk onderzoek naar 800 verschillende onderdelen op product en serviceniveau zijn alle luchtvaartmaatschappijen ingedeeld volgens het sterrensysteem. Hoe meer sterren een airline heeft, hoe beter het product en dienstverlening. Op dit moment zijn er 9 vijfsterren-airlines, te weten Qatar Airways, Singapore Airlines, Cathay Pacific Airways, Asiana Airlines, Hainan Airlines, ANA All Nippon Airways, Garuda Indonesia, EVA Air en Etihad Airways.
De On Time Performance geeft het percentage van de vluchten weer die op tijd zijn aangekomen. Van deze vlucht was in de afgelopen 3 maanden {otp} op tijd.
${discount}
${totalPrice}
${airlineName}  
email ${compareAirlines}
${prices_pp}
${avlStatus}
${segments}
${remarks}
${alternative}
${promos}
selecteren
details & voorwaarden
${seatmapView}
${cabinClass}
${priceRemark}
Milieuvriendelijkheid:
Stoelafstand: ${seatPitch} cm
Stiptheid: ${onTime}
kwaliteit: 
${stars}
nu ${new_p} p.p. in plaats van ${old_p} (${discount} ${discountTitle})
${cabinClass}
${departureDate} ${departureTime}
${departureMap}
${departureName}
${arrivalDate} ${arrivalTime}
${destinationMap}
${destinationName}
${flightNo} ${airlineChange} (${duration})
${departureDate} ${departureTime}
${departureMap}
${departureName}
${arrivalDate} ${arrivalTime}
${destinationMap}
${destinationName}
${flightNo} ${airlineChange} (${duration})
 

Geen vluchten gevonden voor uw zoekopdracht.

Savings Calender® ${departure} naar ${destination}, vanaf ${bestPrice}

beste prijs
${matrix}
In bovenstaande kalender ziet u meteen op welke dag de goedkoopste vlucht beschikbaar is. Genoemde prijzen zijn richtprijzen en kunnen afwijken van de actuele prijs. Prijzen zijn inclusief taxen, exclusief € 20 administratiekosten per boeking.
${arrowTop}
${c12} ${c13} ${c14} ${c15} ${c16} ${c17} ${c18}
${c21} ${c22} ${c23} ${c24} ${c25} ${c26} ${c27} ${c28}
${c31} ${c32} ${c33} ${c34} ${c35} ${c36} ${c37} ${c38}
${c41} ${c42} ${c43} ${c44} ${c45} ${c46} ${c47} ${c48}
${c51} ${c52} ${c53} ${c54} ${c55} ${c56} ${c57} ${c58}
${c61} ${c62} ${c63} ${c64} ${c65} ${c66} ${c67} ${c68}
${c71} ${c72} ${c73} ${c74} ${c75} ${c76} ${c77} ${c78}
${c81} ${c82} ${c83} ${c84} ${c85} ${c86} ${c87} ${c88}
${arrowBottom}
${c}
${t}
${d}
${p}
(${d})

${title}

${intro}
${seatmap}
Het maken van een stoelreservering is niet altijd mogelijk. Indien mogelijk, is deze voorkeur steeds op aanvraag en kunnen de stoelen niet definitief gegarandeerd worden. Stoelen kunnen pas binnen 3 maanden voor vertrek gereserveerd worden.
  De stoeloverzichten worden opgehaald...
${details}
${label}
${seatmap}
${legend}
op aanvraag niet beschikbaar uw aangevraagde voorkeursstoel
op aanvraag niet beschikbaar
Hoeveelheid stoelen te selecteren: ${amount}
Let op, de vlucht die u selecteert valt niet binnen de voorkeursresultaten die u door middel van de filters heeft aangegeven.
Pas zelf links de filters opnieuw aan of klik hier om de filters terug te zetten in de standaard beginwaardes. U kunt natuurlijk ook een andere vlucht selecteren om te zien of deze wel binnen uw voorkeuren valt.
Let op, de huurauto die u selecteert valt niet binnen de voorkeursresultaten die u door middel van de filters heeft aangegeven.
Pas zelf links de filters opnieuw aan of klik hier om de filters terug te zetten in de standaard beginwaardes. U kunt natuurlijk ook een andere huurauto selecteren om te zien of deze wel binnen uw voorkeuren valt.
${amount}
${label}
wijzig
Gate1 vond voor u een tarief van ${price} ${airports}.
Toon ook tarieven van alternatieve luchthavens.

${title} ${icon}

${price}
${row0}
${row1}
${row2}
${row3}
selecteren

${title} ${icon}

${price}
${row0}
${row1}
${row2}
${row3}
selecteren
${advert}
${row1}
${row2}

${departure} naar ${destination}

${dates}
vergelijk
${cells}
${allAirlinesColumn}
${otherAirlinesColumns}
${alternativeChoice}
${priceRemark}

${name}

${bestPrice}
${airlineName}
${cells}
Niet belangrijk wanneer u vliegt? Lowest fare finder
${pageNumber}
${pageNumber}

Samenvatting

${line1}
${line2}
${bookSteps}

stap ${step} van 5: ${title}

${text}
tarieven
details
controle
betalen
bevestiging
tarieven
details
controle
betalen
bevestiging
${header}

${title} ${totalPrice}

${priceTable}
 
${n} ${v}

gehercalculeerde prijs

Op basis van de door u hierboven aangekozen opties vindt u hieronder de hergecalculeerde prijs.
ticket(s)
Aantal
Prijs ticket
Taxen & toeslagen
Subtotaal
${items}
Totaal
 
 
 
${t5}
${c1}
${c2}
${c3}
${c4}
${c5}
${airlineLogos}
${cabinClass}

u selecteerde deze vlucht details wijzig

passagiersgegevens

Velden aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.

custom velden

Verder
terug

${title} ${details}

${description}
${options}
${title} ${details}
${description}
${options}
${checkbox} ${details} ${discount}
${description}
${price}
${title}
meer details
${title} extra opties? Sluiten
Soort reisdocument ${passport_required}
paspoortnummer ${passport_required}
plaats van uitgifte paspoort ${passport_required}
land van uitgifte paspoort ${passport_required}
vervaldatum paspoort ${passport_required}
uitgiftedatum paspoort ${passport_required}
paspoortnummer ${passport_required}
frequent flyer nummer
maaltijdvoorkeur
frequent flyer luchtvaartmaatschappij
stoelvoorkeur

Contactgegevens hoofdboeker

geslacht *
eerste voornaam *
achternaam *
geboortedatum *
telefoon mobiel *
telefoon overdag
emailadres *
straatnaam *
huisnummer *
postcode *
plaats *
land *
Kortingscode:
 

factuurgegevens

geslacht * eerste voornaam * achternaam * geboortedatum * Bagage
${name}
uw wachtwoord Herhaal wachtwoord
Selecteer hieronder de door u gewenste betaalmogelijkheid. Uw betaling vindt plaats in een beveiligde webomgeving.
Uw reservering is pas definitief wanneer de betaling volledig is afgerond en wanneer u een reserveringsnummer heeft ontvangen. Het is belangrijk dat u na uw betaling uw venster niet afsluit, maar wacht tot u het scherm ziet met uw reserveringsnummer.
algemene voorwaarden
${rentalCompanyConditions}
betaal
terug

${title}

${desc}

${title}

${desc}

${title}

${desc}

${title}

${desc}

${title}

${desc}

Creditcard

${desc}
/
Wat is dit?

CONTACTGEGEVENS HOOFDBOEKER

 
geslacht ${gender_name}
eerste voornaam ${firstname}
achternaam ${lastname}
geboortedatum ${date_of_birth}
telefoon mobiel ${tel_mobile}
telefoon overdag ${tel_land_line}
emailadres ${email}
straatnaam ${street}
huisnummer ${house_number}
postcode ${zip_code}
plaats ${city}
land ${country_name}
 

factuurgegevens

nee, bedankt
JA, voeg dit toe aan mijn reservering
frequent flyer nummer
frequent flyer luchtvaartmaatschappij
frequent flyer nummer
${ff_number}
frequent flyer luchtvaartmaatschappij
${ff_airline}
${title}
${text}

${title}
${text}

LOWEST FARE FINDER
toon diagram
Laagste prijs voor een reis van
Auto kenmerken
Aantal stoelen
Bagage capaciteit
Transmissie (handm./automaat)
Auto direct beschikbaar
Auto beperkt beschikbaar
4-wiel aandrijving
Navigatie systeem
Airconditioning
Auto kenmerken
Aantal stoelen
Bagage capaciteit
Transmissie (handm./automaat)
Auto direct beschikbaar
Auto beperkt beschikbaar
4-wiel aandrijving
Navigatie systeem
Airconditioning
${discount}
${totalPrice} 
selecteren
${description}
${equipment}
${remarks}
${promos}
${name}
nu ${new_p} in plaats van ${old_p} (${discount} ${discountTitle})

Samenvatting

${line1}
${line2}
Autohuur
Subtotaal
${items}
Totaal
${total}
${title}
${price}

Ophalen en inleveren

ophalen
Vluchtnummer luchtvaartmaatschappij Nummer
inleveren Wilt u de auto op een andere locatie inleveren?
delivery name
Adres
plaats
telefoon
Adresgegevens
${address}
Openingstijden
maa din woe don vri zat zon
vanaf ${mo_o} ${tu_o} ${we_o} ${th_o} ${fr_o} ${sa_o} ${su_o}
tot ${mo_c} ${tu_c} ${we_c} ${th_c} ${fr_c} ${sa_c} ${su_c}
${name}
${office}
${hours}
${remarks}
${address_icon}
${name}

Controleer de reserveringsdetails wijzig

${title}

Extra opties van de verhuurmaatschappij

bestemming: ${destination}
ophaaldatum ${pickup_date} inleverdatum ${dropoff_date}
${carView}
${car_description}
${car_equipment}
${price}
Per dag Totale prijs
${per_day} ${total_price}

${title}

${options}

${title_left}

${options_left}

${title_right}

${options_right}
${checkbox}
${description}
${price}
${title}

Bestuurder

Velden aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.

custom velden

controleer uw reservering en kies een betaalwijze
terug
geslacht *
eerste voornaam * (zoals vermeld in paspoort)
achternaam * (zoals vermeld in paspoort)
geboortedatum *
frequent bestuurder kaart
frequent bestuurder autoverhuur bedrijf
frequent bestuurder kaart
${fd_card}
frequent bestuurder autoverhuur bedrijf
${fd_rental_company}
v.a. ${totalPrice}
${name} ${ranking}
${city}
${description}
Beschrijving
foto's
kaart
faciliteiten
${recommendations}
${rooms} ${price}
boeken
${type} ${meal}

Samenvatting

${line1}
${line2}
Hotel
Subtotaal
${items}
Totaal
${total}
${title}
${price}

Controleer de reserveringsdetails wijzig

bestemming: ${destination}, ${region}
check-in ${checkInDate} check-out ${checkOutDate}
${hotelView}
locatie
${location}
Hotel
${hotel}
check-in
${checkin}
check-out
${checkout}
${type}
Title*
eerste voornaam* achternaam*
geboortedatum*

kamer(s) ${nr} - ${name}


Velden met een * zijn verplicht

${guests}
Verder
terug